fedja wrote:oo,kust selliseid saa,mul oleks ka nelja vaja:D
Eile nägin Automaailmas näiteks.
fedja wrote:oo,kust selliseid saa,mul oleks ka nelja vaja:D
Ollu wrote:Okei, aga mismoodi need püstakule kinnitatakse?
Ollu wrote:Hakkasin taas uurima isetehtud coilide kohta.
http://forums.turbobricks.com/showthrea ... struts+240
Siin lingil ära toodud erinevate amortide andmed ja jutud mis 200-se püstakusse sobiksid. Keegi oskaks öelda, milliseid kõige parem kokkuvõttes kasutada oleks? Kuna seal on palju igasugu tehnilisi mõisteid ja numbreid või näitajaid mis mulle midagi ei ütle, siis ei oska nagu midagi arvata:D
thats it for now... 3 cartridges we can use, and 3 ways to use them depending on what we want to achieve.
option 1 is the typical coilover use, if the car has to be really low with sufficient travel left
option 2 is the typical "a bit more than -40mm lowering springs" use if we need to keep the springs in the perches at full droop.
option 3 is the typical "option 2 didnt do the trick"
Kapsu wrote:Mis näitajatega on jäigad vedrud? Tahan järgmiseks hooajaks taha jäigemaid, aga mul pole aimugi, et kui jäigad praegused on. Kirjutasin SPAXile, aga nemad vastasid, et see selline informatsioon mida nad ei saa öelda või ei ole neil sellele ligipääsu. Igatahes bullshizzle. Kas 12mm/kg kohta on jäigad vedrud?
Puna wrote:Kapsu wrote:Mis näitajatega on jäigad vedrud? Tahan järgmiseks hooajaks taha jäigemaid, aga mul pole aimugi, et kui jäigad praegused on. Kirjutasin SPAXile, aga nemad vastasid, et see selline informatsioon mida nad ei saa öelda või ei ole neil sellele ligipääsu. Igatahes bullshizzle. Kas 12mm/kg kohta on jäigad vedrud?
12mm/kg on minul, usun et oled mu autot kõigutanud. Kas on jäigad?
silos5 wrote:Kõigutamisega ei saa aru kui jäik on vedru, vaid saab aru kui käigaks on amort keeratud.
Kaspar, miks sa taha vedrud vahetada, ja mis sa tahad saavutada ???
silos5 wrote:mina leidsin et SPAXidel on 6kg ees ja 4kg taga. Kuigi sul on kerge auto, need näited on liiga madalad coilide jaoks.
Olemas selline reegel, et vedrud võib vahetada jäigemate +2kg või pehmemate vastu -2kg, siis ei pea amorti ümber emhitama (re-valve inglise keeles). Minu kogemus näitab et 2kg on väga vähe. Sul oleks mõttekam kõik vedrud vahetada jäigemate vastu, ehk osta uued coilid (ntx D2 RACING ... saad valida vedrude jäikust).
Sa võid muidugi panna jäigemad vedrud, aga ma ei tea kui hästi ta töötab olemasoleva amordiga.
+ jäik vedru pneb auto üles poole, nii et coilil peab olema ruumi et saaks alla keerata.
Võid ka kummi (rõngas) toppida vedrusse ja proovida.
silos5 wrote:vahet pole, kas amordi jäikus on põhjas või mitte. Kui sa paned pagassi 200 kg, auto vajub täpselt sama palju.
Martin1 wrote:Mõtlen siin et mida see kummipuks seal vedru vahel teeb, ta ju sisuliselt kaotaks nagu kaks keerdu ära vahelt (st need kaks keerdu ei tööta enam kaasa) kuid ilma madalamaks minematta.
Kuna vedru lühemaks lõikamine vähendab vedru käiku, siis nii ei kannataks teha et lõikaks vedru lühemaks ja keeraks coilist sama palju kõrgemaks? Tulemus peaks olema sama nagu jäigema aga sama pika vedru lisamine kui enne.
Martin1 wrote:Muutub jäigemaks jah, aga seda ju kaspar tahtiski?