PRIMO wrote:Ferrari 512M Testarossa Hamann.
Tegu originaaliga, st tehasest nii juba tulnud.loffa wrote:PRIMO wrote:Ferrari 512M Testarossa Hamann.
Testarossast on Fiati näoga peletis tehtud![]()
linnas juba liiguvad ring ja UM on ka 4seeria Msport kohapeal olemascallaway wrote:ma pole ühtegi oma silmaga näind ja juba ookeanitagused vennad on vossenid alla visand ja madalaks last...arghhhhhh
Ja see muu olekski midagi sellist, mis mulle ka ehk meeldiks... Lihtsalt selgituseks, et asi mis huvitav, on bodykiti enda disain. Fitmendiga ei ole siin minu jaoks midagi pistmist.Andro wrote:Ilma selle camberi, stretchi ja diameetrita oleks auto ju hoopis midagi muud. See fitment ongi kõige erilisem asi selle auto juures.
Natuke teemasse ja natuke teemast mööda juttu... Jaapanis ja ka Hiinas ilmselt on väga tugevalt juurdunud spetsialiseerumine. Ehk põhimõtteliselt pole vahet, millega sa tegeled, aga sa püüad olla selles väga professionaalne ja parim jne. Sellepärast on seal ka olemas elukutselised tee keetjad ja muud naljakad ametid. Igaüks on oma alal väga põhjalik. Samamoodi ilmselt ka stance'i maailmas ja nii minnakse ka meie tagasihoidlikuma ühiskonna mõistes äärmustesse.silos5 wrote:teine asi: jaapanis on väga raske olla eriline, ja see auto saavutas seda üli hästi.
Mulle isiklikult see Celica väga ei meeldi, aga ma kujutan ette kui palju tööd on seal tehtud ja see on alati respect!
See oli natuke aega tagasi müügis ka, kuulutust ei leia üles enam.Hapnik wrote:Pilt nigel aga minu arust üli tuus masin.Ja allikas:SPOILERSPOILER_SHOW
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gS5esb7MKg
Tanel wrote:Mulle üldse kohe ei meeldi selline lip, kus peale poldiringi on siledat pinda väljaspool veelNäeb kuidagi odav välja.